Tonerek és tintapatronok

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Irodaszerek és iskola

Natec hangszórók COUGAR/Stereo/6W/Black NGL-1641

A Natec COUGAR 2.0 hangszórók gazdag és tiszta hangzást tesznek lehetővé. A készlet minden térbe tökéletesen illeszkedik, a kicsi és elegáns hangszórók minimális helyet foglalnak el az asztalon. A kiváló minőségű felület és a Bass Reflex rendszer egyedülálló zenei érzeteket biztosít. KOMPAKT MÉRET,…
Raktáron
local-shpping Várható kézbesítés Ke 21.05
6 900 Ft Áfával 5 433 Ft ÁFA nélkül
eye Ezt a terméket jelenleg 27 vásárló nézi.

A Natec COUGAR 2.0 hangszórók gazdag és tiszta hangzást tesznek lehetővé. A készlet minden térbe tökéletesen illeszkedik, a kicsi és elegáns hangszórók minimális helyet foglalnak el az asztalon. A kiváló minőségű felület és a Bass Reflex rendszer egyedülálló zenei érzeteket biztosít.

KOMPAKT MÉRET, RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY

A Natec COUGAR hangszórók 6 W kimeneti teljesítménnyel, 40 mm átmérővel és egy további Bass Reflex rendszerrel biztosítják a kiváló minőségű hangzást mély és dinamikus basszussal. Ideális játékokhoz, filmekhez és zenéhez sok halk hanggal.

HANG ÖRÖM

A Natec COUGAR hangszóróház a műanyag és a fa kifinomult kombinációja a jobb rezonancia-elnyomás érdekében. Az elért hang így teltebb, melegebb és természetesebb. A 90 cm-es kábelnek köszönhetően bárhol kényelmesen elhelyezheti a hangszórókat.

KÉNYELMES MŰKÖDÉS

Nagyon kevés is elég a Natec COUGAR hangszórók használatának megkezdéséhez. Csatlakoztassa a hangszórókat az audioforráshoz USB-kábelekkel (tápegység) és 3,5 mm-es Jack csatlakozóval (audio), és tartsa kéznél a vezetékes vezérlőpanelt, hogy könnyen hozzáférhessen a hangerőszabályzóhoz. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű hangot élvezze bármely, a szükséges csatlakozókkal felszerelt eszközről.

BASS REFLEX RENDSZER

A Natec COUGAR hangszórók egyedülálló Bass Reflex rendszerrel vannak felszerelve, amely dinamikusan növeli a basszust, és mélyebb és erősebb basszushangzást biztosít. A hangszóró rezgése sugárirányban terjed, és így minden mély hang hűen reprodukálódik. Fedezze fel a szórakozás új dimenzióját – legyen olyan, mint egy igazi koncert.

MŰSZAKI ADATOK:

Audiorendszer: 2.0
Kommunikáció: kábel
RMS teljesítmény: 6 W.
Frekvenciaválasz: 80 - 20 000 Hz
Hangerőszabályzó: Integrált kábel
Háttérvilágítás: Nem.
Csatlakozók: Mini Jack, USB A típusú
Fekete szín
Teljes RMS kimeneti teljesítmény: 6 W

Kód: 23100000444
Cikkszám: NGL-1641
EAN: 5901969426113
Termék : Hangfalak és hangszórók
Márka: NATEC
Jótállás: 24 hónap
Vezetékes csatlakozás típusa: 1x Jack 3,5 mm
Térhangzás (hangszóró): 2.0 (sztereó)
Teljes teljesítmény [W]: 6
Szín: Fekete
Konnektor: USB

Kapcsolódó termékek